Schnitzel mexicano
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Halver peberfrugtbælgen, fjern kernerne, vask og skær i strimler. Steg skinkeschnitxlerne i hed (keim)olie, fjern dem og stil varmt. Kom peberfrugtstrimlerne på panden og damp 3-5 minutter.
Lad majs og bønner dryppe af og tilsæt 300 ml koldt vand, rør poseindholdet fra FIX til chili con carne i og rør mens det gives et opkog. Lad det småkoge 5 minutter under låg ved svag varme. Server chili-grønsagerne og scnitzlerne. |
|
Opskriften er vist 7009 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Dumbledore - 2010-09-17 16:15:46 Når man bruger ting som KNORR FIX, så er det ikke en opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne