Kvarkæblekage Glutenfri
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Æblebåde lægges i et ildfast fad. Rosiner, vanilie og evt. sukker drysses over. Pisk æggeblommerne med ½ dl sukker. Vend kartoffelmel og kvark i. Pisk hviderne og fold dem i dejen. Fordel det over æblerne. Bages ved 200 ° i 25-30 min.
Serveres med flødeskum eller creme fraice. |
|
Opskriften er vist 10538 gange,
og udskrevet 416 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kristensen - 2005-01-01 01:01:01 Super nem at lave og smager dejligt. Evt. med et lille drys kanel over æblerne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne