Norsk øllebrød
Oprindelsesland : Norge Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
skær brødet i terninger og bland det med sukkeret smelt margarinen på panden og bag brødet og sukkeret heri over svag varme afkøl på panden rør melet og ølet til en jævning og bring den i kog under omrøring kog 10 minutrt hæld mælken i og giv suppen et opkog
Tips: smag til med sukker |
|
Opskriften er vist 30825 gange,
og udskrevet 500 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Birgit - 2012-02-01 16:55:49 Istedet for at koge rugbrødsterningerne med i suppen så brug dem som drys ovenpå michael 6.c - 2010-08-24 08:36:31 det er en god norsk øllebrød Pia U - 2010-03-25 10:10:21 Prøv den med fuldkorns rugbrød, becel i stedet for magarine, grahamsmel og spar på sukkeret - jeg forsikre dig det er godt, også for sundheden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne