Dansk øllebrød
Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær brødet i stykker og sæt det i blød i vandet dagen forud.
Kog brødet godt med halvdelen af øllet. Gnid det gennem en hulsi eller hårsigte idet der spædes med resten af øllet. Sæt øllebrøden over ilden igen. Smag til med sukker og giv den et opkog (¼ -½ time). Tips: Spises med mælk og flødeskum. |
|
Opskriften er vist 47605 gange,
og udskrevet 790 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-16 14:26:15 Mmmm, min søn havede fået tandbøjle så den opskrift lavede vi! Men vi havde dog ikke noget 'hvidtøl' men smagte fantastisk alligevel (: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne