Skinkespyd

Skinkespyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skinkespyd, billede 4 Skinkespyd, billede 1 Skinkespyd, billede 2 Skinkespyd, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.skinkekød
1 lille dåse cocktailpølser
1 pakkebacon i skiver
8 store champignon
1 grøn peber
8 cherrytomater eller små nye danske tomater
2 store løg
 
Opskrift:
Skær skinkekødet i 8 store tern, der omvikles med bacon.

Rens champignonerne. Rens løgene og del dem i kvarte. Rens peberfrugten og skær den i 8 stykker.

Lad cocktailpølserne dryppe af og rul en halv skive bacon om hver.

Hvert spyd består af to stykker kød, 2 kvarte løg, 2 cherrytomater, 2 champignon, 2 stykker peberfrugt og 4 cocktailpølser, der fordeles pænt på spyddet.

Risten smøres med olie og spyddene grilles.





karakterer:
Opskriften er vist 12170 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-05-06 09:59:59
hvad server man til

  -   2009-09-18 16:56:08
jeg kan ikke lide det der sovs som min mor kom på det smakte ikke særlig got men elers mums siger jeg dig

  -   2009-09-18 16:52:08
de her spyd er gode med det der kød mums

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg havde faktisk glemt tomaterne, og der var heller ikke meget mere plads på spidet, kunne heller ikke få delt de 4 cocktailpølserne ud på et spid, så det er nok bedre at lave 2 spyd pr person, og så starte og slutte med cocktailpølser, så passer det med teksten i opskriften.

  -   2005-01-01 01:01:01
De er rigtige gode/ Jeg bruger svinemørbrad