Kartoffelsalat med rygeost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartofler skrubbes/renses og koges så de stadig er faste - skæres i både. Agurkerne halves, udstenes og skæres i tynde skiver. Radiser renses og skæres i skiver. Purløg klippes fint.
Vendes med rygeostecremen og evt. pyntes med purløg og radiser. Rygeostcreme Ingredienserne blandes og smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 53180 gange,
og udskrevet 1480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne