Hytteostkagen Glutenfri
Hovedingrediens : Oste - Hytteost Indsendt : |
|
|
Fyld 1½ liter form med dejen. Bag ved 175 ° i 50 min. Afkøl kagen og overtræk den med chokolade.
|
|
Opskriften er vist 14160 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Signe og Stina - 2011-02-18 16:22:06 Er lige ved at bage den.....og glæder os til at smage den :o) olstrup - 2010-12-08 11:44:31 opskriften er lidt mangelfuld, synes jeg, skal lave den i dag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne