Bekri meze
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Bland vin, sennep, halvdelen af olie og alle krydderierne godt sammen.
Læg kødet i en skål eller plastikpose og hæld marinaden over, dæk skålen med plastik og stil det køligt natten over.
Næste hverdag: Varm det sidste olie og sauter lidt løg og hvidløg. Tilføje kød og marinade. Rør til det er gyldent. Tilføje tomat og 2 kopper vand. Læg låg på og småkog 3-4 timer til alt vand er absoberet. |
|
Opskriften er vist 24184 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Christina - 2012-11-11 23:35:01 Bliver oksekød ikke tørt af at være over ilden så længe! :S |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne