Bekri meze

Bekri meze, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.oksekød skåret i terninger
3 hele allehånde (bachari)
2 rødløg hakket
3 dl.olivenolie
1 laurbærblad
1 tsk.almindelig sennep
1 stykke kanel
2 fedhvidløg hakket
3 dl.rødvin
5 frisk tomater hakket
1 spsk.tomatpasta
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland vin, sennep, halvdelen af olie og alle krydderierne godt sammen. Læg kødet i en skål eller plastikpose og hæld marinaden over, dæk skålen med plastik og stil det køligt natten over.

Næste hverdag:
Varm det sidste olie og sauter lidt løg og hvidløg. Tilføje kød og marinade. Rør til det er gyldent. Tilføje tomat og 2 kopper vand. Læg låg på og småkog 3-4 timer til alt vand er absoberet.





karakterer:
Opskriften er vist 24146 gange,
og udskrevet 376 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-11 23:35:01
Bliver oksekød ikke tørt af at være over ilden så længe! :S