Chokoladefondant
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør og chokolade i et vandbad.
Pisk æggeblommer i og rør glat.
Tilsæt mel og rør massen ned i temperatur. Pisk hviderne stive og vend i. Bages ved 180 grader i 12 minutter i to smør/sukker-smurte forme. |
|
Opskriften er vist 24836 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2011-11-11 19:19:47 Malene, jeg tror, at du får et bedst resultat ved at bruge mørk chokolade. Ellers bliver det jo en hvid chokoladefondant. Så dvs. at du ikke får det blødende hjerte som målet jo er, at der skal være inden i. Det var blot kun et råd, du kan sikkert sagtens bruge hvid uden det mislykkedes. Malene - 2010-06-07 13:14:37 Kan man bruge hvid chokolade i stedet for? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne