Bagt mørksej med gulerødder og blomkål
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær fisken i passende portionsstykker. Pensel fisken med olivenolie.
Gulerødderne skrælles og skæres i grove tern. Blomkålen skæres i små buketter (skær evt. stokken i skiver). Damp grøntsagerne i lidt vand med havsalt 3-4 minutter. Læg gulerødder og blomkål i et ildfast fad. Læg fisken herpå, overhæld med kogende grøntbouillon, krydres og bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 12-15 minutter. Server med kogte ris eller linser fra Puy. |
|
Opskriften er vist 52836 gange,
og udskrevet 1704 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer CarstenK. Olsen - 2010-05-08 19:08:24 Også god med Laks (med skind på, så den ikke bliver for tør)) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne