Bagt mørksej med gulerødder og blomkål

Bagt mørksej med gulerødder og blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Bagt mørksej med gulerødder og blomkål, billede 4 Bagt mørksej med gulerødder og blomkål, billede 1 Bagt mørksej med gulerødder og blomkål, billede 2 Bagt mørksej med gulerødder og blomkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.mørksej
0.5 blomkål
3-4 gulerødder
 Olivenolie
2 dl.grøntsagsbouillon el. hvidvin
1 citron, saften heraf
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær fisken i passende portionsstykker. Pensel fisken med olivenolie.

Gulerødderne skrælles og skæres i grove tern. Blomkålen skæres i små buketter (skær evt. stokken i skiver). Damp grøntsagerne i lidt vand med havsalt 3-4 minutter.

Læg gulerødder og blomkål i et ildfast fad. Læg fisken herpå, overhæld med kogende grøntbouillon, krydres og bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 12-15 minutter.

Server med kogte ris eller linser fra Puy.





karakterer:
Opskriften er vist 52834 gange,
og udskrevet 1704 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-08 19:08:24
Også god med Laks (med skind på, så den ikke bliver for tør))