Marillenknödel (Abrikoskugler)
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Kom kvarken i et viskestykke og pres væden ud. Derefter sies kvarken gennem en sigte.
Melet sigtes også. 2 spsk. smør varmes op og blandes med kvarken, melet, æggene og saltet i et fad og æltes til en blød dej. Kernerne fjernes fra abrikoser og blommer, uden at dele dem (Jordbær skal bare lige ha en revne) og i hvert stykke frugt lægges et stykke sukkerknald. Hvert stykke frugt pakkes ind i dej og trykkes fast. Kom dem herefter i kogende vand, skru ned og lad dem trække (koge svagt) i 10 minutter. Smelt ca. 40 g smør i en pande og rist 4-6 spsk. rasp deri. Tilsæt sukker og rul alle frugt/dej-klumperne deri. Serveres varme. |
|
Opskriften er vist 9641 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Kvark er jo fedtfattig, så jeg tror ikke det er nogen speciel slags kvark der skal bruges til denne opskrift, jeg forstår ikke helt det med viskestykket, mon ikke blot det skal have lov til at dryppe af i et kaffefilter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne