Bløddej (grundopskrift)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Dejen må ikke lægges for varmt, ligger ca ½ time før opslåningen. vil man rulle dejen må den behandles som vinerdej og lægges kold. der rulles da ca 200 g. fedtstof på 1 kg. dej.
Der fremstilles snegle, overskårne, smørsnegle, brunsviger osv. der bruges en mørk remonce lavet af 1 kg. vegetabilsk margarine og 2 kg, farin evt. lidt vand. |
|
Opskriften er vist 35184 gange,
og udskrevet 686 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Kaj - 2017-11-22 13:07:44 Hvordan skal de enkelte produkter blandes til dejen??????????? per rasmussen - 2014-02-21 09:22:38 der skal ca 1500 g hvedemel til en halv liter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne