Finsk brød (kager)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
tril dejen til en pølse skær den i 4 dele og tril lange stænger som atter deles i 4 cm lange stykker det dyppes først i æg el. mælk og derfter i en blanding af groftskårne mandlerne el. nødderkerne og sukker bages ved 180 grader varmt i 10 minuter
|
|
Opskriften er vist 9481 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Mig;) - 2011-12-17 17:08:00 Lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne