Bjørns foliepakker med lyssej
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisken ordnes og skæres i portionstykker.
Champignonerne renses og skæres i skiver, kartoflerne skæres i skiver.
Løgene hakkes.
Riv 8 store stykker folie af, læg dem dobbelt. Læg så 4 tynde skiver smør på hvert stykke folie, fordel de skivede champignoner over, herover de hakkede løg og bladselleri. Læg fisken over og slut med kartofler. Krydr med salt, peber og hvidløg. Læg en skive smør på toppen og luk pakkerne. Pakkerne bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 38564 gange,
og udskrevet 1256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Diana - 2010-04-05 16:33:45 Spiser man noget til? Morlassen - 2008-08-18 10:15:01 Er lidt for farveløst efter min smag. Giv retten et farvepift med fx rød peber eller tomater - som i øvrigt klæder fisken smagsmæssigt - og drys med persille eller purløg. Tilaca - 2008-08-17 16:51:31 Mums for en lækker ret. Det er simplethen de bedste kartofler jeg nogen sinde har smagt, de trækker godt nok hvidløgen til sig. Min mand som ikke er specielt vild med fisk, var også helt solgt. Per - 2007-10-19 22:59:30 Væden på det færdige billede er altså ikke kun smør, fisk og champignon smider faktisk en del væde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne