Bjørns foliepakker med lyssej

Bjørns foliepakker med lyssej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn Kok

Indsendt :     
Bjørns foliepakker med lyssej, billede 4 Bjørns foliepakker med lyssej, billede 1 Bjørns foliepakker med lyssej, billede 2 Bjørns foliepakker med lyssej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6-800 g.lyssej
250 g.champignon
800 g.kogte kartofler
100 g.smør
 top af bladselleri eller persille
1 stort hakket løg
 salt
 peber
 hvidløg
 
Opskrift:
Fisken ordnes og skæres i portionstykker. Champignonerne renses og skæres i skiver, kartoflerne skæres i skiver. Løgene hakkes.

Riv 8 store stykker folie af, læg dem dobbelt. Læg så 4 tynde skiver smør på hvert stykke folie, fordel de skivede champignoner over, herover de hakkede løg og bladselleri. Læg fisken over og slut med kartofler. Krydr med salt, peber og hvidløg. Læg en skive smør på toppen og luk pakkerne.

Pakkerne bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 38560 gange,
og udskrevet 1256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-05 16:33:45
Spiser man noget til?

  -   2008-08-18 10:15:01
Er lidt for farveløst efter min smag. Giv retten et farvepift med fx rød peber eller tomater - som i øvrigt klæder fisken smagsmæssigt - og drys med persille eller purløg.

  -   2008-08-17 16:51:31
Mums for en lækker ret. Det er simplethen de bedste kartofler jeg nogen sinde har smagt, de trækker godt nok hvidløgen til sig. Min mand som ikke er specielt vild med fisk, var også helt solgt.

  -   2007-10-19 22:59:30
Væden på det færdige billede er altså ikke kun smør, fisk og champignon smider faktisk en del væde.