Stegt medister med kartofler, grønsager og smeltet smør
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt af : Per K Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm fedtstof på panden. Brun medisterpølsen ca. 1 min. på hver side. Der stikkes (prikkes med en gaffel) huller i skindet, for at det ikke skal revne. Kom salt og peber over.
Færdigsteg ca. 9 min. på hver side. Læg evt ekstra smør på panden de sidste par minutter. Server med kogte kartofler, grønsager og smeltet smør. |
|
Opskriften er vist 46354 gange,
og udskrevet 553 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Bent - 2009-09-19 10:18:48 Skal den ikke koges først?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne