Stegt medister med kartofler, grønsager og smeltet smør

Stegt medister med kartofler, grønsager og smeltet smør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Per K

Indsendt :      Red :
Stegt medister med kartofler, grønsager og smeltet smør, billede 4 Stegt medister med kartofler, grønsager og smeltet smør, billede 1 Stegt medister med kartofler, grønsager og smeltet smør, billede 2 Stegt medister med kartofler, grønsager og smeltet smør, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.medisterpølse
 olie og smør til stegning
 salt
 peber
 
1000 g.kartofler
500 g.blandede grønsager
 smør
 
Opskrift:
Varm fedtstof på panden. Brun medisterpølsen ca. 1 min. på hver side. Der stikkes (prikkes med en gaffel) huller i skindet, for at det ikke skal revne. Kom salt og peber over.

Færdigsteg ca. 9 min. på hver side. Læg evt ekstra smør på panden de sidste par minutter.

Server med kogte kartofler, grønsager og smeltet smør.





karakterer:
Opskriften er vist 46493 gange,
og udskrevet 556 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-19 10:18:48
Skal den ikke koges først??