Semifredo med nougat
Indsendt : Red : |
|
|
Rist hasselnødder i en pande. Bland sukker og vand i en gryde og varm det op. Når du får en gyld karamel, hæld hasselnødder i. Kog bare 1 minut videre ved at omrøre. Hæld blanding på en metalplade eller tallerken som er smurt med olie. Lad den stå så i 30 minutter.
Knus blandingen. Pisk æggeblommer og sukker tykt. Skær vaniljestangen på langs, skrab frøene ud og tilsæt dem i æggeblommer. Pisk indtil blandingen bliver hvid. Tilsæt fløde og pisk videre et par minutter. Nougat tilsættes (gem lidt nougat til pynt.) Æggehvider piskes med lidt salt. Æggehvider vendes i. Afkøl blandingen i køleskab (omtrent 1 time). Til sidst hældes vaniljeis over og jordbær eller hindbær tilsættes. |
|
Opskriften er vist 5073 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne