Langtidsstegt lammekølle med kanel og rødvin
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt af : Wickie Indsendt : Red : |
|
|
Skær uterne i grove stykker og læg i en stegeso eller lignende.
Skær snit i fedtsiden af lammekøllen og brun den godt af på en pande og krydder med salt og peber og læg den på urterne. Hæld rødvin over (min. 2-3 dl) Krydder med timian og rosmarin og stik stykker af hvidløg i snittene /læg også gerne hele fed ved siden af). Læg laurbærblade og kanelstykker på lammekøllen og omkring og læg låget på stegesoen. Steges ved 160-175 grader i min 3 timer. Tips: Evt. kan 1/4 liter grønsagsbouillon tilsættes og stegesaften bliver sammen med en 1/4-1/2 liter fløde til en eminent rødvinssauce. |
|
Opskriften er vist 18305 gange,
og udskrevet 460 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne