Rejecocktail i festskrud
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Troldemusen Indsendt : Red : |
|
|
Rør en dressing af ingredienser dertil og sæt den på køl.
Skyl og rengør salaten og skær den i tynde strimler. Er de for lange skæres de i mindre stykker. Anret salaten i bunden af afkølede portionsglas. Rejer, krebsehaler og ærter vendes forsigtigt sammen i en skål og fordeles ovenpå salaten. Brug ca. en spsk. skefuld dressing til at hælde på toppen. Skær en citronskive på ca. ½ cm tykkelse og skær forsigtigt en revne fra midten af skiven og ud. Vrid skivens ender til hver sin side og sæt den ovenpå. Det samme gøres ved en tomat og agurkeskive, der sættes på hver sin side af citronskiven. Sættes kold til den skal serveres. Tips: Server med lune flûtes til. |
|
Opskriften er vist 29287 gange,
og udskrevet 780 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-08-17 13:58:15 ærterne er der ingen mål på er det på slump? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne