Gravad laks med rævesauce

Gravad laks med rævesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

HøjtidMortens aften

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Gravad laks med rævesauce, billede 4 Gravad laks med rævesauce, billede 1 Gravad laks med rævesauce, billede 2 Gravad laks med rævesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.gravad laks (købt eller hjemmelavet)
 
 Rævesauce:
200 g.brun farin
4 spsk.sennep
2 tsk.tørret dild
 evt.-3 spsk. cremefraiche
 
10 skivertoastbrød
 
 Pynt:
 salatblade
 tomater
 dild
 
Opskrift:
Laksen skæres på skrå i meget tynde skiver, nemmes med en laksekniv.

Rævesauce:
Farin og sennep smeltes over et vandbad, dild tilsættes og evt. creme fraiche røres i. Hældes over i ny kold skål og sættes i køleskab til afkøling.

Smør toastbrødene og læg nogle små salatblade herpå, og læg lakseskiverne ovenpå, pynt af med tomatspringere og dild, server rævesauce ved siden af.

Tips:

Sådan laver du hjemmelavet gravad laks





karakterer:
Opskriften er vist 41246 gange,
og udskrevet 617 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu