Gravad laks med rævesauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Højtid: Mortens aften Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksen skæres på skrå i meget tynde skiver, nemmes med en laksekniv.
Rævesauce: Farin og sennep smeltes over et vandbad, dild tilsættes og evt. creme fraiche røres i. Hældes over i ny kold skål og sættes i køleskab til afkøling. Smør toastbrødene og læg nogle små salatblade herpå, og læg lakseskiverne ovenpå, pynt af med tomatspringere og dild, server rævesauce ved siden af. Tips: Sådan laver du hjemmelavet gravad laks |
|
Opskriften er vist 41246 gange,
og udskrevet 617 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne