Kartofler i forår
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader. Skrab kartoflerne, kog og afkøl dem, og skær dem i mindre stykker. Bag rabarberne i et ildfast fad med sukkeret i ca ½ time, til de er møre. Gem vædeen.
Steg kyllingestrimlerne i olie med salt og peber ved høj varme i ca. 4 min. Afkøl dem. Bland rabarbercremen af syrnet fløde, det meste af persillen og rabarbersaft. Vend kylling og kartofler i. Agurken skæres igennem på langs, udkernes og skæres i tynde skiver på tværs. Fordel salaten på et fad. Kom kartoffel/kylling-blandingen over. Pynt med agurker, rabarber og resten af persillen. |
|
Opskriften er vist 12520 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jacob - 2005-01-01 01:01:01 undskyld men jeg kom til og at skrive resten af ingredienserne der hvor fremganagmåden skulle stå så fremgangsmåden står under:tips |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne