Kartofler i forår

Kartofler i forår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.små nye kartofler
4 stilkerabarber i stykker på 5 cm
2-4 spsk.sukker
2 kyllingebryster ca 300 g i strimler på ½ cm
1 spsk.olivenolie
1 agurk
100 g.salat (Baby Leaves)
 
 Rabarbercreme:
3 dl.Cheasy fraiche 9%
2 håndfulde hakket bredbladet persille
 saft fra rabarberne
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader. Skrab kartoflerne, kog og afkøl dem, og skær dem i mindre stykker. Bag rabarberne i et ildfast fad med sukkeret i ca ½ time, til de er møre. Gem vædeen.

Steg kyllingestrimlerne i olie med salt og peber ved høj varme i ca. 4 min. Afkøl dem.

Bland rabarbercremen af syrnet fløde, det meste af persillen og rabarbersaft. Vend kylling og kartofler i. Agurken skæres igennem på langs, udkernes og skæres i tynde skiver på tværs.

Fordel salaten på et fad. Kom kartoffel/kylling-blandingen over. Pynt med agurker, rabarber og resten af persillen.





karakterer:
Opskriften er vist 12486 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
undskyld men jeg kom til og at skrive resten af ingredienserne der hvor fremganagmåden skulle stå så fremgangsmåden står under:tips