Creoler inspireret struds
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg Oprindelsesland : Créole Indsendt : Red : |
|
|
Tortilla:
Dejen laves og lægges til hvile i ca. 1 time indpakket i film. Rulles herefter tyndt ud til 6-8 pandekager og steges ved høj varme i majsolie på en pande. Kødet skæres til 4 steak’s, vendes i æggehvide og derefter i krydderblanding eller chillipulver (evt. ½ chili + ½ paprika) og peber samt lidt spidskommen og salt. Grøntsagerne skæres groft og steges møre ved hård varme. Smages til med salt og peber. Fyld: Snit løg, ½ syltet jalapeno og peberfrugterne fint. Del bananerne på langs, steg dem på den flade side ved god varme. Kom de øvrige ingredienser ved og løsn forsigtigt bananerne. Smag til med salt, peber, appelsin- og citronsaft. Salsa: Blancher tomaterne og tag skindet af. Del dem i kvarte og tag kernerne ud. Skær tomatkødet i fine tern. Pres væden fra kernerne gennem en si og hæld den i tomatkødet. Smag til med chililage, sukker, salt, peber, eddike og finthakket skalotteløg. Anret kødet på de stegte grøntsager, kom bananfyldet i tortillaerne og anbring dem ved siden af. Læg lidt salsa og et par strimler syltet jalapeno ved. |
|
Opskriften er vist 8127 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne