Creoler inspireret struds

Creoler inspireret struds, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Oprindelsesland : Créole

CréoleIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.reelt strudsekød/steaks
1 æggehvide
 Creoler krydderblanding eller mild chilipulver
 Knust sort peber
 Stødt spidskommen
 
 Tortilla:
1 dl.vand
2 dl.hvedemel
1 dl.majsmel
 salt
 majsolie
 
 Grøntsager:
4 stilkeblegselleri
1 løg
0.5 rødpeberfrugt
0.5 grønpeberfrugt
 
 Fyld:
4 minibananer
2 syltede jalapena-chili
1 løg
0.5 rødpeberfrugt
0.5 grønpeberfrugt
 citronsaft
 appelsinsaft
 
 Salsa:
4 tomater
1 skalotteløg
 salt
 peber
 sukker
 eddike
 chililage (evt. fra syltet jalapena-chili)
 
Opskrift:
Tortilla:

Dejen laves og lægges til hvile i ca. 1 time indpakket i film. Rulles herefter tyndt ud til 6-8 pandekager og steges ved høj varme i majsolie på en pande.

Kødet skæres til 4 steak’s, vendes i æggehvide og derefter i krydderblanding eller chillipulver (evt. ½ chili + ½ paprika) og peber samt lidt spidskommen og salt.

Grøntsagerne skæres groft og steges møre ved hård varme. Smages til med salt og peber.


Fyld:

Snit løg, ½ syltet jalapeno og peberfrugterne fint. Del bananerne på langs, steg dem på den flade side ved god varme.
Kom de øvrige ingredienser ved og løsn forsigtigt bananerne.
Smag til med salt, peber, appelsin- og citronsaft.


Salsa:

Blancher tomaterne og tag skindet af. Del dem i kvarte og tag kernerne ud.
Skær tomatkødet i fine tern. Pres væden fra kernerne gennem en si og hæld den i tomatkødet.
Smag til med chililage, sukker, salt, peber, eddike og finthakket skalotteløg.

Anret kødet på de stegte grøntsager, kom bananfyldet i tortillaerne og anbring dem ved siden af. Læg lidt salsa og et par strimler syltet jalapeno ved.





karakterer:
Opskriften er vist 8127 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu