Annanas på grill
Indsendt af : Winnie Indsendt : Red : |
|
|
Flæk frugten midt igennem (toppen må gerne blive siddende som pynt). Skær hver halvdel i kvarte. Skær den træede midterstreng af frugtkødet. Skær frugtkødet i 1 cm. tykke skiver, men kun ned til bunden (skallen). Heri mellem lægges en skive marcipan. Lægges på folie ovenpå grillen. Afhængig af grillens temperatur, ligger ananassen ca. 10 min., eller til man selv syntes at marcipanen er god.
Tips: Serveres med vaniljeis evt. rørt som softis. |
|
Opskriften er vist 7290 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne