Majs på grill
Indsendt af : Winnie Indsendt : Red : |
|
|
Hold majsen opad, og hold i stokken. Skræl bladene af majsen, så de hænger nedad. Fjern trådene.
Pensel med olie og drys med salt. Pak majsen ind i bladene. Lægges på en rigtig varm grill, 5 min. på hver side. Tag bladene af majsen. Serveres med koldt smør og groft salt. |
|
Opskriften er vist 10784 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-03 13:52:39 Prøv at blande smør med hvidløg og groft salt, og pak bladene godt omkring gril dem i 20 min. mums. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne