Fritatensuppe (Pandekagesuppe)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen røres sammen til en tyndtflydende dej, hvoraf man bager tynde pandekager
i ca. 50 g fedt/margarine.
Man kan også bruge usødet pandekager fra aftnen før (hvis der bliver nogle tilbage) Så snart de er bagte, bliver rullet sammen og skåret i skiver på ca. 3 mm. Pandekagestrimlerne lægges i en dyb tallerken som fyldes med okse- kødssuppe og drysset med purløg. |
|
Opskriften er vist 49068 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Johanne-Marie - 2021-02-18 23:08:49 De absolut fedeste minder fra Østrig er fritatensuppe :D er man til østriske specialiteter så er det her et hit! anonym - 2016-06-20 14:23:27 En anderledes og dejlig suppe der varmt kan anbefales. Smager fantastisk og såvel voksne som børn elsker den....... Drys selv GODT med frisk purløg på! anonym - 2014-01-10 16:05:42 Retten kan helt klart anbefales! (også selvom det måske lyder lidt ulækkert) Min familie elsker suppen, og vi får den (for det meste) også når vi har gæster :) dillermand - 2012-05-24 08:48:13 jeg tror det smager af pandekager men også af suppe og jeg synes det er en mærkelig blanding |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne