Fritatensuppe (Pandekagesuppe)

Fritatensuppe (Pandekagesuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :      Red :
Fritatensuppe (Pandekagesuppe), billede 4 Fritatensuppe (Pandekagesuppe), billede 1 Fritatensuppe (Pandekagesuppe), billede 2 Fritatensuppe (Pandekagesuppe), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
150 g.hvedemel
1 æg
2.5 dl.mælk
 lidt salt
 
 oksekødssuppe
 purløg til pynt
 
Opskrift:
Dejen røres sammen til en tyndtflydende dej, hvoraf man bager tynde pandekager i ca. 50 g fedt/margarine.

Man kan også bruge usødet pandekager fra aftnen før (hvis der bliver nogle tilbage)

Så snart de er bagte, bliver rullet sammen og skåret i skiver på ca. 3 mm. Pandekagestrimlerne lægges i en dyb tallerken som fyldes med okse- kødssuppe og drysset med purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 49068 gange,
og udskrevet 429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-02-18 23:08:49
De absolut fedeste minder fra Østrig er fritatensuppe :D er man til østriske specialiteter så er det her et hit!

  -   2016-06-20 14:23:27
En anderledes og dejlig suppe der varmt kan anbefales. Smager fantastisk og såvel voksne som børn elsker den....... Drys selv GODT med frisk purløg på!

  -   2014-01-10 16:05:42
Retten kan helt klart anbefales! (også selvom det måske lyder lidt ulækkert) Min familie elsker suppen, og vi får den (for det meste) også når vi har gæster :)

  -   2012-05-24 08:48:13
jeg tror det smager af pandekager men også af suppe og jeg synes det er en mærkelig blanding