Rævesovs - Dilddressing
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Højtid: Mortens aften Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Farin og sennep smeltes over et vandbad, dild tilsættes og evt. creme fraiche røres i.
Hældes over i ny kold skål og sættes i køleskab til afkøling.
Pynt med frisk dild og server til Gravad laks. |
|
Opskriften er vist 36357 gange,
og udskrevet 539 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer BagerFrank - 2016-06-16 20:33:00 Brug sirup - mørk eller lys - i stedet for farin, og rør det blot sammen uden varme eller andet. nessumsa - 2008-11-02 10:57:58 Under ingredienser: Det er afgørende, at der anvendes DIJON-sennep (stærk og rem!),- ikke bare en tilfældig sennep. I stedet for creme fraiche kan med fordel anvendes vegetabilsk baseret piskefløde (f.eks. af mærket FLORA ell. lign.)Den fornødne syrlighed opnås ved (smages til) at tilsætte citronsaft og evt. lidt vineddike. Sovsen laves med fordel dagen før brugen. Alle ingredienser bruges direkte som de foreligger. Vandbad ell. opvarmning er ved denne fremgangsmåde OVERFLØDIG! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne