Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom spinat og 2 dl vand i en gryde, og varm op under låg, til spinaten er optøet.
Opløs majsstivelsen i fløden, hæld blandingen i spinaten, og kog godt igennem under omrøring.
Skær mørksejen i store tern, og hak hvidløget fint. Vend fisk og hvidløg i spinaten, og damp ved svag varme under låg i 3 min. Bring en stor gryde letsaltet vand i kog. Skær porrerne i 2 cm tykke skrå skiver. Kog pasta i det antal minutter, som er angivet på emballagen, og tilsæt porrerne de sidste 2 min. af kogetiden. Skal pastaen koge mindre end 2 min., tilsættes porrerne først. Hæld vandet fra pastaen, og vend forsigtigt spinaten sammen med pasta og porrer. Smag til med salt og peber, og servér straks. Tips: I stedet for mørksej kan du anvende torsk. |
|
Opskriften er vist 32479 gange,
og udskrevet 635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne