Grovboller glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Indsendt : Red : |
|
|
Dejen skal have en blød konsistens. Kan evt. tilsættes solsikkefrø og sesam. Hældes i en bolleform. Hæver ½ time. Pensles med æg. Bages ved 200° i 10-15 minutter.
|
|
Opskriften er vist 60281 gange,
og udskrevet 683 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-03-29 09:19:59 Hvorfor ligge en opskrift op med mix? Køber man sådan noget, læser man da bare på pakken... Elsebeth Tølbøl - 2011-09-08 11:17:05 Hvor kan jeg købe brødmix Dannevirke? Bodil - 2007-11-13 16:22:35 Finax har lavet glutenfri mel.. Bjarne Christensen - 2005-01-01 01:01:01 Hvor får jeg fat i brødmix Danevirke? pre-mix findes ikke mere! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne