Pasta med gorgonzolasauce

Pasta med gorgonzolasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jørn

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.båndpasta
1 stor mørbrad
2 røde peber
2 bdt.forårsløg
 salt
 peber
 
 Sauce:
300 g.gorgonzola
4 dl.hvidvin
2.5 dl.fløde
 lidtsalt
 
Opskrift:
Kog pastaen i saltet vand Mørbrad og peber skæres i lange strimler og forårsløg snittes på skrå i 2-3 cm. strimler Lynsteg kødet og lad peber og løg svitse med et par minutter Osten smeltes i vinen ved svag varme og fløden tilsættes og koges jævnt evt med lidt salt

Tips:

Anret pastaen i dybe tallerkener Hæld saucen over og fordel tilsidst kød og grøntsager øverst





karakterer:
Opskriften er vist 11732 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Uhm... rigtig lækker, selv om jeg brugte skinkemignon i stedet for mørbrad

  -   2005-01-01 01:01:01
-det smager himmelsk og ser rigtig flot ud på tallerkenen

  -   2005-01-01 01:01:01
Der skulle stå 2,5 dl. fløde