Pasta med gorgonzolasauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Jørn Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen i saltet vand
Mørbrad og peber skæres i lange strimler og forårsløg snittes på skrå i 2-3 cm. strimler
Lynsteg kødet og lad peber og løg svitse med et par minutter
Osten smeltes i vinen ved svag varme og fløden tilsættes og koges jævnt evt med lidt salt
Tips: Anret pastaen i dybe tallerkener Hæld saucen over og fordel tilsidst kød og grøntsager øverst |
|
Opskriften er vist 11730 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Dianna - 2005-01-01 01:01:01 Uhm... rigtig lækker, selv om jeg brugte skinkemignon i stedet for mørbrad jonna - 2005-01-01 01:01:01 -det smager himmelsk og ser rigtig flot ud på tallerkenen Jørn - 2005-01-01 01:01:01 Der skulle stå 2,5 dl. fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne