Pasta med tun
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Musen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvidløget hakkes og steges i olien fra tunen (pande med høje sider, eller gryde). Tunen hældes i og steges i nogle minutter. Tomaten hældes i. Smag til med salt og peber, og hvis man ønsker det oregano, lad den koge nogle minutter.
Imens dette laves, koges pastaen aldente (en lille hård kærne inde i pastaen), når den er færdig, hældes den op panden/gryden, lad pastaen opsuge al væden i gryden, og retten kan serveres. |
|
Opskriften er vist 26723 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2012-03-01 15:21:22 den lyder lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne