Frisk parfait-lasagne i sprøde nøddeflager
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Nøddeflager:
Alle ingredienser røres godt sammen. Sæt en springform uden bund på bageplade beklædt med bagepapir. Kom dejen til en flage heri (cirka 120 g). Bages gylden i ovn ved 175 grader. Bag i alt fire flager til lasagne. Parfait: Fløden piskes let. Sukker, æggeblommer og vanille piskes hvidt og vendes i fløden. En tredjedel tages fra, og sommerbær moses let heri. Lasagnen lægges nu med en bund først i springform og et hvidt lag, en bund og et rødt lag osv. Husk kun fire bunde. Det vil sige rød i midten. Sættes i fryseren til dagen efter. Skæres i 16 stykker. |
|
Opskriften er vist 6819 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne