Ananaskage 03
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Oprindelsesland : Norge Indsendt af : thybo Indsendt : Red : |
|
|
æg og sukker piskes luftig
mel og bagepulver røres i vekselvis med vand
hældes i springform og bages ved 175 gr. i 30-35 min
mens kagen bager, laves fyldet:
margarine, sukker, kokosmel og vaniliesukker koges sammen i en gryde, når det er gjort røres et sammenpisket æg i.
kagen tages ud af ovnen efter ca. 30-35 min. og fyldet lægges på:
først ananas
derefter smøres det kogte fyld over kagen.
Sæt kagen i ovnen igen og bag den videre ved 225 gr. indtil massen er gylden.
Serveres med creme fraiche el. flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 15639 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (27 stemmer) |
|
Kommentarer MJ - 2012-02-15 17:57:16 Lækker, lækker kage. Jeg kogte ananas-saft med magarinen, sukkeret, kokosmelet og vanillien. Den var hurtigt spist! Rogt - 2009-08-30 22:14:48 Jeg synes kagen blev noget "svampet" grundet saften fra ananasen. Smagen var udemærket, men grundet konsistensen, var den en smugle vammel. Pernille og Mette - 2009-03-25 10:00:15 mange tak for jeres kommentar. Vi skal nemlig bage den til 50 personer på vores arbejde (: - Mange tak & Ha' en god dag .. Lone - 2009-02-25 19:36:52 SUPER lækker kage, og meget nem at bage. Karin - 2007-02-20 12:56:23 Den bedste ananaskage, jeg nogensinde har smagt Bente - 2005-01-01 01:01:01 Helt vidunderlig kage - aldeles lækker med creme fraise |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne