Boller med chokolade 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : trille Indsendt : |
|
|
findel gæren i dejfadet.
smelt smørret, tilsæt mælken og lad den blive håndvarm før den hældes over gæren, som røres glat. tilsæt sukker, salt, det sammenpiskede æg og derefter melet. rør dejen godt og bland den hakkede chokolade i. dejen er meget blød og må sættes på plade med bagepapir ved hjælp af et par skeer. efter et par minutter kan bollerne formes og glattes med hænderne. lad bollerne hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse. bolerne pensles men sammen pisket æg og bages i forvarmet ovn ved 200 g på midterste rille i ca. 15 min.
afkøles på rist.
Tips: også velegnet til pålæg. |
|
Opskriften er vist 17205 gange,
og udskrevet 592 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (27 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-22 14:35:33 Hej jeg syntes de smagte super lækkert de anbefaledes klart her fra anonym - 2011-06-25 14:16:31 min søn på 11 år synes de var meget lette at lave Emma 11år - 2011-04-16 17:08:59 De er så gode! Kan klart anbefales, er dejlige luftige inde i. :P cindie - 2010-03-02 19:58:39 Der står intet om hvor mange det er til ?? anonym - 2009-05-24 12:13:27 Det er et lille stk antal, 10 er ikke mange Mig - 2008-10-30 13:52:34 De smager dejligt!? og er nemme at lave<3 sandra - 2008-08-15 12:46:27 meget god prøv den uden chokolade Henrik Hansen - 2008-01-23 12:45:25 Kan klart anbefales. De ER lækre og luftige og holder sig fine i flere dage efter MUMS. nanna - 2007-10-07 14:02:28 super god boller :))) lækkert niel - 2007-09-29 13:09:53 de smager bamsme godt!! Line & Anne,! - 2007-09-18 15:01:49 Lækkert, ;) Helle - - 2007-06-19 21:57:13 SUPER god opskrift. Den er lige til og gå til. Og den er mega nem, og det er dejligt når man lige er flyttet hjemmefra og har brug for noget som er til at fatte.. Hehe.. Den bedste på siden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne