Stærk tomatsalsa
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Mexico Indsendt af : Anne Indsendt : Red : |
|
|
Pil løget og skær chillien fri for stilk. Skær tomaterne i både og blend det hele sammen. Smag til med salt og lad den trække en times tid inden servering.
Tips: Salsaen er god til mexicansk mad men også til en god bøf, fisk eller som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 26566 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2013-09-10 09:00:02 Hvor længe kan det holde sig i køleskabet Lisbet - 2011-10-09 20:03:45 Ja den er god, især som nævnt med friske koriander, hvidløg og citron. marianne - 2010-06-26 17:44:11 jeg tilføjede olivenolie, rødpeber og lidt ketchup - det blev også rigtig lækkert :) anonym - 2008-04-12 15:25:39 Det er godt med friske koriander, hvidløg og citron. Jeg koger tomaterne først og tager skindet af. Lotte - 2005-01-01 01:01:01 Super god tak for tippet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne