Paradisæblegranite
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
|
|
Paradisæbler koges med vand, sød muscat vin, sukker og flækkede vaniljestænger.
Massen sigtes og lagen afkøles.
Hældes i en bakke, som stilles på frost, hvor den jævnligt skrabes med en gummiskraber, eller lign. til den har fået en tilpas frossen konsistens. |
|
Opskriften er vist 7820 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer P. Tauris - 2007-10-12 22:13:02 Graniteén bliver meget sød,er der ikke tilsat for meget sukker? Det tager flere timer at skrabe efter forslaget, kan man ikke bruge en ismaskine? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne