Langtidshævet flutes med græskarkerner (Glutenfri)

Langtidshævet flutes med græskarkerner (Glutenfri), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Græskarkerner

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
5 dl.koldt vand
1 spsk.fiber husk
2 spsk.olivenolie
1 dl.græskarkerner
0.5 tsk.salt
450 g.fint glutenfrit mel
100 g.groft glutenfrit mel
 
 Pensling:
 olivenolie
 
Opskrift:
Gæren røres ud i koldt vand. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen røres godt. Dæk røreskålen med plastfilm og stil den i køleskabet natten over.

Næste morgen røres dejen igennem. Formes til 2 lange flutes eller 8 små. Pensles med olivenolie. Hæver 10 minutter ved stuetemperatur.

Bages i 15-20 minutter ved 225 grader C Afkøles på rist.





karakterer:
Opskriften er vist 35858 gange,
og udskrevet 802 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu