Langtidshævet flutes med græskarkerner (Glutenfri)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Græskarkerner Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i koldt vand.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen røres godt.
Dæk røreskålen med plastfilm og stil den i køleskabet natten over.
Næste morgen røres dejen igennem. Formes til 2 lange flutes eller 8 små. Pensles med olivenolie. Hæver 10 minutter ved stuetemperatur. Bages i 15-20 minutter ved 225 grader C Afkøles på rist. |
|
Opskriften er vist 35842 gange,
og udskrevet 802 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne