Grønne majskager
Indsendt : Red : |
|
|
Lynsvits de grønne blade i en wok, men kun 1-2 min., til de lige er "faldet sammen".
Kom mel, polenta, mælk og æg i en skål og rør det sammen. Tilsæt bladene, groft hakket persille, lidt salt og peber og rør det sammen til en dej, der ikke er for blød.
Steg majskagerne i lidt olie på en pande. Læg dem på fedtsugende papir et øjeblik.
Servér de grønne majskager med den græske yoghurt og brød eller kartofler.
Tips: Tilbehør: Græsk yoghurt smagt til med salt, peber, hvidløg og lidt revet citronskal. Brød eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 6080 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne