Parmesan- og chiligratinerede rejer

Parmesan- og chiligratinerede rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christensen

Indsendt :     

Ingredienser:
600 g.rejer gerne fra lage
1 tsk.olivenolie
2 tsk.paprika
1 tsk.stærk chili
30 g.revet parmesanost
200 g.blandet salat
 Lidtolivenolie
200 g.groft brød
 
Opskrift:
Dræn rejerne godt og læg dem i et ildfast fad. Hæld olie, krydderier samt parmesanost henover.

Gratinér rejerne i ovnen ved 190 grader C i ca. 5 minutter og servér dem med en blandet salat, som er skyllet, tørret og dryppet med lidt rigtig god olivenolie.

Nyd et godt stykke brød til.

Tips:

Denne ret minder om middelhavslandenes "gambas", som er rejer i hvidløgs-olie, men er knap så fed.





karakterer:
Opskriften er vist 9468 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu