Parmesan- og chiligratinerede rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Christensen Indsendt : |
|
|
Dræn rejerne godt og læg dem i et ildfast fad. Hæld olie, krydderier samt parmesanost henover.
Gratinér rejerne i ovnen ved 190 grader C i ca. 5 minutter og servér dem med en blandet salat, som er skyllet, tørret og dryppet med lidt rigtig god olivenolie. Nyd et godt stykke brød til. Tips: Denne ret minder om middelhavslandenes "gambas", som er rejer i hvidløgs-olie, men er knap så fed. |
|
Opskriften er vist 9468 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne