Lækker og nem pizza (med oksekød og tomatsovs)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
|
|
Dejen kan laves dagen før
Gæren hældes i en skål, og salten strøs over. Smøret smeltes og kommes i sammen med de andre ingredienser, nå gæren er smeltet. Dejen hæver til ca. 1 1/2 størrelse. Tænd ovnen på 300 g, hvis ikke ovnen kan varme så meget, så på det højeste, den kan. Man får et godt resultat, hvis man lægger nogle fliser (fx gulvfliser) på en rist og sætter denne ind i ovnen under opvarmningen (ligesom en pizzabagesten). Hvis ikke dette er muligt, sæt da en bageplade med bagepapir ind i ovnen mens den varmer op. Ingredienserne til tomatsovsen blendes sammen i en blender til det er en jævn sovs. Oksekødet brunes i en gryde. Når det er brunet, hældes tomatketchup i, til det har den ønskede "sovsede konsistens". Dette smages til med pizzakrydderi. Når ovnen er opvarmet, rulles dejen tyndt ud og lægges på de varme fliser/bageplade. Put nu tomatsovs, oksekød og revet ost på, og bag pizzaen i ovnen ca. 10 min - indtil den er sprød i kanten og osten er smeltet og bobler. Tips: Fyldet kan selvfølgelig varieres efter behag. |
|
Opskriften er vist 31830 gange,
og udskrevet 962 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Mille - 2012-06-10 18:52:21 og så er det bedst at det er med undervarme;) mille - 2012-06-10 18:44:45 mine skulle maks have 7 min, så hold godt øje med dem;) Marie - 2011-09-22 15:03:09 Hmm.. Prøver den! Tror min kæreste vil synes om ideén med kødsovs, nu da han er så glad for kød. Tak for indslaget. Hilsen. julie og louise - 2010-06-20 14:50:21 hejsa vi synes den lyder god og vi vil prøve at lave den heilsen de to søde piger julie og louise mig - 2009-04-01 13:19:34 fremgangsmåden ser godt nok uoverskuelig ud Kærsterne - 2008-01-23 19:46:15 Det lyder go' måske prøver vi den, hvis vi tar den skal den nok komme til at smage godt..:) Vi ses. Fra Kæresterne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne