Citronkager
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
bland melet majsstivelsen og saltet i en skål i en anden skål pisker du smør og flormelissen sammen del ægget i hvide og blomme pisk æggeblommen og rør den ned i sukkerblandingen tilsæt melblandingen og pisk indtil dejen er luftigt og godt blandet sammen.
Kom dejen ud på et let melet bord og form den til en pølse der er 25 cm lang hak pistacienødderne pensel dejpølsen med æggehviden rul den rundt i pistacienødderne til den bliver helt dækket til sæt herefter dejen i køleskabet i et par minuter. Sæt ovnen på 175 grader varmt skær ½ cm tykke skiver af dejen med en kniv læg skiverne på bagepapir på en bageplade med 2 ½ cm mellemrum bag kagerne i 10 12 minuter midt i ovnen |
|
Opskriften er vist 11826 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne