Pandestegt mørksej med ratatouilletårn, råstegte kartofler
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : Red : |
|
|
Sejen skæres i passende stykker og vendes i melet. Kartoflerne vaskes godt og skæres i både, de bages i ovnen i ca. 40 min. Aubergine, tomater og squash skæres i skiver og lægges i lag, med en skive mozzarella på toppen. Herefter bages de i ovnen i ca. 40 min. ved 140 – 150 grader. Løgene hakkes og ristes af i olie. Kapers og hvidvin tilsættes. Det monteres med 100 g smør. Sejen steges sprød i olie på en pande i ca. 3 min. på hver side.
|
|
Opskriften er vist 20055 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne