Eksotiske koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt af : Anette Indsendt : |
|
|
Koteletterne lægges i et ildfast fad og lidt dråber citronsaft hældes på hver kotelet. Løget pilles og skæres i tynde ringe som fordeles over koteletterne. Lad dette stå og trække gerne i 3-4 timer.
Kom tomatpurè vand engelsk sauce karry sennep salt farin og piskefløde i en gryde. Giv dette et opkog og sørg for at ingredienserne er rørt godt rundt. Hæld saucen over koteletterne og steg i ovnen ved 200 grader i ca 2 timer. Det gør ikke noget at retten bliver lidt mørk på overfladen.
Serveres med løse ris.
|
|
Opskriften er vist 14266 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne