Drømmekage Glutenfri

Drømmekage Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Drømmekage Glutenfri, billede 4 Drømmekage Glutenfri, billede 1 Drømmekage Glutenfri, billede 2 Drømmekage Glutenfri, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
250 gram Finax melmix rød, glutenfri 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
   
  Fyld:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
250 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
Opskrift:
Smelt smørret, pisk æg i et af gangen. Bland melmix, sukker, bagepulver og vaniljesukker og bland det i skiftevis med mælken.

Kom dejen i en bradepande 23x33 cm. Bag midt i ovnen i 20 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Alle ingredienserne til fyldet smeltes i en gryde, mens kagen bager.

Kom fyldet over kagen og bag yderligere 5 min. ved 225 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 31100 gange,
og udskrevet 1069 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 22698 (5404 kcal)
KJ pr. Pers. 1891 (450 kcal)
Vægt ialt 1648 gram
Vægt pr. Pers. 137 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1377 KJ (327 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 13.7 gram
Kulhydrat 48.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-08 18:51:10
Er der nogen som har erfaring med frysning af drømmekage??

  -   2008-01-24 15:16:33
Hvis du har mælkeallergi så brug soyamælk. Det gør jeg altid. Jeg syndes at den bliver lige så god som hvis man bruger rigtig mælk.

  -   2008-01-16 17:09:27
Pre-mix er vist gået ud af handlen, men andre glutenfrie melblandinger kan bruges i stedet

  -   2008-01-16 08:11:05
Hvor kan man købe det der 'Pre-mix'?

  -   2007-05-01 16:15:19
Hvor kan man købe pre-mix, og hvad kan man bruge istedet for mælk i tilfælde af mælkeallergi?

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er pre-mix som er en glutenfri melblanding.

  -   2005-01-01 01:01:01
Der må mangle noget i dejen, hvad bruges istedet for mel og hvor meget ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Det kommer an på om de,der skal spisekagen kan tåle havre (Det er jo ikke alle med cøliaki som kan spise havre,trods der kun er lidt gluten i)

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan man erstatte kokosmel med havregryn

  -   2005-01-01 01:01:01
brug gerne finthakkede mandler i stedet for mel