Sennepsglaserede majroer
Indsendt af : jacob Indsendt : |
|
|
skræl majroerne og skær dem i kvarte el. ottendele svits smøret i et par minuter og tilsæt bouillonen læg låg på og damp majroerne i 10-15 minuter til det er møre tag dem op med hulske pisk sennepen i skyen læg majroerne tilbage i gryden og ryst gryden til alle stykkerne er jævnt glaserde drys det hakkede persille i
|
|
Opskriften er vist 4568 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne