Kløser
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Franskbrød skæres fri for skorper og overhældes med mælken, således at brødet opblødes i mælken.
Hakket oksekød, franskbrød, æg, hakket løg, mælk, salt og peber æltes sammen til en fars, hvorefter boller af farsen koges i bouillonen. Kløserne simrer til de er gennemkogte. Kløserne serveres i suppen evt. tilsat suppeurter efter behag. |
|
Opskriften er vist 6341 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne