Kløser

Kløser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.hakket oksekød
4 skiverfranskbrød
4 dl.mælk
1 æg
1 hakket løg
2 l.okse- eller hønsebouillon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Franskbrød skæres fri for skorper og overhældes med mælken, således at brødet opblødes i mælken.

Hakket oksekød, franskbrød, æg, hakket løg, mælk, salt og peber æltes sammen til en fars, hvorefter boller af farsen koges i bouillonen.

Kløserne simrer til de er gennemkogte. Kløserne serveres i suppen evt. tilsat suppeurter efter behag.





karakterer:
Opskriften er vist 6341 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu