Brunsviger Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Indsendt : Red : |
|
|
Bland kageingredienserne sammen til en smidig dej, der hæver til dobbelt størrelse i bradepande.
Bland snasket sammen og smør det på bunden. Bages på nederste rille ca. 20 min ved 225 °. Serveres lun flødeskum. |
|
Opskriften er vist 24484 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (52 stemmer) |
|
Kommentarer inge svendsen - 2013-09-24 18:59:29 hejsa hvor er opskriften på det snask der skal ovenpå en glutenfri brunsviger synes opskriften er lidt mangelfuld Lillian - 2005-01-01 01:01:01 Meget dårligt beskrevet opskrift! Og der skal da brun farin i snasket -og meget mere end 3 spsk.... Grethe - 2005-01-01 01:01:01 hvor kan pre-mix købes? Bjarne - 2005-01-01 01:01:01 "Snasket" hvad er det? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Pre-mix er en glutenfri melblanding, så uden mel er opskriften jo ikke *S* louise weinreich - 2005-01-01 01:01:01 det er svært at bage en kage helt uden mel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne